In verband met de enorme drukte in de markt zijn wij tijdelijk niet in staat om tuinhuizen op maat te produceren. Op onze website staan modellen met een standaard formaat naast dit assortiment hebben wij nog meer mogelijkheden in standaard maatvoeringen. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke maat laat het ons weten zodat wij u kunnen helpen.

Email: info@goedkopetuinhuisjes.nl

Tel: 06-51902746 ook via WhatsApp

 

Wat zijn de voordelen van een tuinhuis op maat laten maken?

De voordelen van een tuinhuis op maat is dat deze exact aansluit op uw wensen en behoeftes. U ontvangt bij de een tekening die op de millimeter nauwkeurig is waardoor het plaatsen een eenvoudige klus is. Een tuinhuis op maat is geschikt als u op zoek bent naar een formaat of een vorm waar een standaard tuinhuis niet aan kan voldoen.

Waar moet je rekening mee houden met een tuinhuis op maat?

Voor een tuinhuis op maat moet u er rekening mee houden dat de levertijd iets langer is dan bij een standaard tuinhuis. Uiteraard hebben wij een aantal gegevens van u nodig waarmee wij aan de slag kunnen zoals:

  • Een eenvoudige tekening met afmetingen
  • Wanddiktes
  • Type dak (punt dak, plat dak, lessenaars dak)
  • Speciale wensen

Aan de hand van deze gegevens bieden wij een offerte aan, bij een akkoord gaan wij aan de slag met de productie van het tuinhuisje en zorgen wij voor een tuinhuis met hoge kwaliteit die voldoet aan uw wensen.

Zitten er veel extra kosten aan een op maat gemaakt tuinhuis?

Er zitten extra kosten aan het produceren van de maatwerk tuinhuisjes dit is afhankelijk van het formaat en de vorm. Een voorbeeld kan zijn dat u in plaats van 4, 6 hoeken in uw tuinhuis wil dat zal dit extra kosten met zich meebrengen omdat hier meer voor ‘verzaagd’ moet worden. Wij proberen ten alle tijden te voldoen aan uw wensen en behoeftes. Persoonlijk advies is voor ons een belangrijk onderdeel hier in dus maak uw wens kenbaar dan bekijken wij de mogelijkheden!

 

Zet de eerste stap naar de tuinhuis waar u naar zoekt door contact op te nemen via de chat, telefoon of per mail. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze gezellige showroom, de koffie staat klaar!